perjantai 18. tammikuuta 2008

Matkakuume nousussa!!

No niin!

Reissu lähenee jo kovaa vauhtia, tiistaina 22 pv olisi illalla lento Düsseldorfiin, ja keskiviikon-torstain välisenä yönä Bangkokiin. Paluulento samaa reittiä on sitten 24-25.4.

Suunnitelmana on edetä ensin junalla Chiang Maihin, siitä edelleen Chiang Raihin, josta Chinag Saenin kautta Laosiin. Siitä monen mutkan kautta Kambodzaan, josta edelleen Thaimaan läpi aina Sumatralle asti. Ja sieltä varmaan lento BKK:lle, ja edelleen kotiin..

Kaikki ylläoleva on toki vain suunnittelua, ja moni asia varmaankin muuttuu matkan varrella.. Kunhan pääsen Krabin kallioille kiipeilemään, sekä Lake Toballe uiskentelemaan, kaikki muu on plussaa!

Tässä vaiheessa viimeisetkin hankinnat alkaa olla hanskassa, ainut mikä jännittää on tilaamani gorillapod(kameran jalusta), että kerkeääkö reissuun vai ei.. Mutta kaikki elintärkeä on jo saatu haalittua! Huomenna vietetään vielä kaveriporukalla läksiäisiä, kaikki jotka tunnistaa tervetuloa mukaan! :)

3 kommenttia:

t.A.T.u. kirjoitti...

nonnih..morjes vaan! päiväkirjakin saatu aluille näköjää. \,,/ Alustavat reittisuunnitelmat kuulostaa aika mielenkiintoselta, niin ja niinku ite sanoit, ei varmaa teillä mikää ihan absoluuttinen suunnitelma. Ei varmaa kannata liian tarkkaa sitä miettii, et vetää vaa päivä kerralla ja nauttii täysinrinnoin siellä missä on sillä hetkellä. :) mut ei kai siinä, hyvät matkat jäbille vielä kerran ja muistahan välillä kirjottaa lisää aasian meiningeistä. word up!!!

eeva kirjoitti...

Hei:)

Hyvää matkaa toivoo Tuuren äiti Eeva:)

Heidi ja Panu kirjoitti...

Terve vaan eli salam takalaisittain!

Hyvaa reissua vaan! Tosiaan, ehka Laosissa tormataan. Lennamme Vientianeen 30.1. ja siita suunta ehka pohjoisempaan. Otimme napsakkaasti teidankin osuuden vedenpuhdistustableista messiin, joten Laosissa on Purtitabseja tarjolla, jos viela tarpeen.

Ei siina. Ei liikaa kamaa mukaan. Jos kaikki on surutta heitettavissa roskiin, niin aina parempi. Kato ostatte BKK:sta flipflopit, kalastajahousut (huonommat 80 BHT, paremmat 100 BHT) ja virittaydytte reissuiseen ajankulkuun.

Antoisaa oloa, toivottavasti nahdaan.

Bali kuittaa,

Panu ja Heidi